Ik word gevonden, dus ik besta

Ik heb mijn boeken aangemeld bij google books. Vanaf nu zijn ‘de Tovenaar’, ‘de Ziener’ en ‘Fantastische Liefdesverhalen’ voor een groot deel te lezen bij google books. Of dat een slimme zet van me is, weet ik nog niet, ik neig echter naar wel. Immers in deze malle tijd van internet draait alles om ‘gevonden worden’. Als dat echt zo is, dan zit ik goed. De grootste boekenboer van de wereld heeft immers nu mijn gegevens. Alleen is het wel een beetje jammer dat die lezer ‘mijn’ letters nu kan vinden zonder op deze site geweest te zijn, zonder alle flitsende aanbevelingen te zien die ik verzameld en hier getoond heb, zonder mijn getapte blogs te lezen en zo de verleiding tot aanschaf van mijn Eboeken (of Pboek)kan vermijden. Maar ja, misschien hadden deze lezers anders nooit van mij gehoord en nu hebben ze me gevonden via google books. En wie weet maken ze dan nu toch een uitstapje naar deze site, en wie weet bestellen ze dan toch een van mijn boeken. Nee dat laatste is niet het belangrijkste. Wie weet heb ik ze toch even kunnen laten genieten van een herhaling van 26 letters in een gevarieerde frequentie. Want daar gaat het mij om: de lezer verpozen. Ik wil gelezen worden en moet daarvoor gevonden worden zodat ik uiteindelijk als auteur besta. Daarmee idd een slimme zet!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *