Het Kamper lijntje

Kijk, dit vindt een schrijver leuk:

Van: Kasper Haar

Onderwerp: Kamperlijntje

Bericht inhoud:

Onlangs vond ik uw website met daarin drie bijzonder leuke kinderboekjes over het Kamperlijntje. Namens het Gemeente Archief Kampen verzorg ik de officiële website van het Kamperlijntje www.hetkamperlijntje.nl. Ik heb sinds 1993 gegevens verzameld uit diverse archieven in heel Nederland over de Kamper spoorlijnen en naast de website hierover gepubliceerd in diverse spoorboeken/bladen en in diverse Kamper Almanakken. Op de website staan naast het Kamperlijntje ook de   twee oude verdwenen Kamper spoorlijnen vermeld en de Hanzelijn. Ik heb op de website inmiddels bij ‘Boeken over het Kamperlijntje’ uw drie boeken vermeld en bij de links een verwijzing naar uw website waar ze gelezen kunnen worden. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Kasper Haar

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *