Nog meer lof

Geweldig zo’n reactie op mijn persoonlijke facebookpagina:

Ik wil je bedanken Clement. Je hebt me sinds lange tijd weer aan het lezen gekregen. Echt lezen als een lezer en niet als een schrijver. In korte tijd heb ik zowel ‘De tovenaar’ als ‘De ziener’ uitgelezen. Dat zegt heel veel over beide boeken. Het begin van ‘De tovenaar’ was even wennen, maar daarna las het als een trein. Ik heb genoten van de avonturen van Bodo en vindt dat het niet onder doet voor veel vertaalde fantasy. Het enige minpuntje is dat het nog wat extra redactie nodig heeft, maar als je eenmaal in het verhaal zit, vallen de er in geslopen foutjes niet meer op. Mijn welgemeende complimenten. Ik hoop dat het ooit nog een vervolg krijgt.

 Groetjes: Killian

Mijn reactie hierop: Killian McNeil, dank, top om dit te horen. Wat betreft de redactie, je hebt helemaal gelijk, maar het is nu eenmaal moeilijk om je eigen werk goed te redigeren. Ik blijf er wel aan schaven en pas de tekst van de ebooks doorlopend aan. Maar aan de papieren versie van de Tovenaar kan ik niets meer doen. Wat betreft het vervolg, ik ben er mee bezig, maar het vordert heel langzaam (helaas te veel andere bezigheden en verplichtingen die me afhouden van het schrijven). Maar dank voor je lof en tof dat je dit op Facebook hebt gedeeld!

 Dan kan ik alleen maar tevreden zijn en nagenieten!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *