23 september 2006, uitverkocht

Weer eens een berichtje om te voorkomen dat jullie denken dat ik niets doe.

Gisteren het laatste exemplaar van ‘de tovenaar’ verkocht. De exemplaren die ik nu nog heb, wil ik houden voor …, ja waarvoor eigenlijk? Ik kan nu wel op de site zetten: ‘uitverkocht’, toch wel stoer.

Verder heb ik weer een nieuwe print van ‘de tovenaar’ in de kast staan, oftewel weer een redigeerronde achter de rug. Dit keer heb ik het gevoel dat ik een aardig eind op weg ben. Ik zal binnenkort de eerste 9 hoofdstukken op mijn site zetten om de belangstellenden een indruk te geven. Deel twee ‘de ziener’ ligt nu bij de eerste proeflezer, na de correcties die daaruit komen verwerkt te hebben, wil ik andere proeflezers zoeken. Dus als er mensen zijn die kritisch kunnen lezen en niet opzien tegen een boek van 250 A4tjes, ik hoor het graag.

Wat deel twee betreft ben ik nu wel met de moeilijkste klus begonnen, iets wat ik heel lang heb uitgesteld. ‘De tovenaar’ begon en eindigde met een lied waaruit ik gedeelten gebruikt heb om de hoofdstukken mee te beginnen. Dat wil ik ook in ‘de ziener’ weer doen. Maar wat is dat moeilijk zeg, een gedicht schrijven met vast rijmschema en coupletten waarin alle regels een vaststaand aantal lettergrepen hebben. Ik heb echt sneller 100 pagina’s volgeschreven dan twee liederen gemaakt.

Nu weer terug naar rijmwoordenboek en synoniemenboek en zweten maar.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *