17 december 2009, verkoop gaat door

Al heel lang niets van me laten horen, dus tijd voor een update.  Afgelopen weekend mocht ik in de stand van Pure Fantasy (Alex en Eva bedankt) op de Mid Winter Fair weer proberen mijn boek te verkopen. En dat lukte prima. Ruim twintig boeken, en dat terwijl ik mocht opconcurreren tegen gevestigde namen als Brad Winning en Peter Schaap. Tja, dan mag je niet ontevreden zijn met deze aantallen.

Nu, met een aantal beurzen achter de rug merk ik dat ik mijn verkooptalent (ik wist niet dat ik het had) een stuk beter ontwikkeld heb.

Buiten het verkopen was het weer erg leuk om positieve reacties te krijgen van lezers. Sommigen kwamen mij daar speciaal voor opzoeken! Ik word dan even een paar centimeter langer. Geweldig.

Maar ja, dat is maar één weekend. En ik doe nog meer buiten dat. Helaas heeft dat de laatste tijd niet zoveel met schrijven te maken. Ik ben namelijk gestart met een opleiding, de master ‘cultuur en verandering’ en dat zuigt toch wel heel veel tijd weg. Naast gezin en werk blijft er door de studie domweg te weinig tijd over. Daardoor moet de uitgave van het tweede deel toch weer even wachten. Ik heb nu onvoldoende tijd voor het  romotiegebeuren. Jammer maar helaas.

Toch heb ik wel wat geschreven de afgelopen maanden. Ik heb meegedaan aan de Paul Harland Prijs met een naar mijn mening prachtig verhaal. Helaas kwam het niet door de voorronde heen, maar misschien kan ik er nog wel wat anders mee.

Daarnaast heb ik een verhaal geschreven voor de Unleash Award. Ben benieuwd.

En ik heb mij, zoals al eerder gezegd, verdiept in de wereld van het E-book. Ik heb de tovenaar opgemaakt in het Mobi pocket formaat. Vlak daarop kwam echter Bol met het E-books in E-pub formaat en daar heb ik mij nog niet in verdiept. Heeft iemand ooit zelf een E-book in E-pub formaat gemaakt? Tips zijn welkom. Want ik zit af en toe te spelen met het idee om van zowel ‘de tovenaar’ als van ‘de ziener’ een E-book op de site te zetten. De voornaamste drijfveer voor mijn schrijven is namelijk dat ik gelezen wil worden en dat kan ik ook op die manier realiseren. Maar ik ben er nog niet over uit.

Zo, nu weer aan de studie.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *