De Jagers ‘zelf Ebooks uitgeven’ nuttige naslag

Ik heb het boek ‘zelf EBooks uitgeven’- inderdaad een Ebook –  van Wiebe de Jager al een tijdje in mijn bezit. Via de website Ereaders attendeerde hij de sitebezoekers er zelf al bijna (of helemaal) trots op dat hij ‘gepiraat’ was. En ja, dan is het tegenwoordig een kleine moeite om het boekje te downloaden. Dat heb ik dus gedaan en ik gebruik het nu als naslagwerkje  bij het maken  van mijn Ebooks. ’t Is inderdaad een nuttig boekje, al had ik het meeste al wel zelf uitgevogeld. Alleen de tips van de Jager maken het allemaal net iets handiger en net wat beter.

En zodra je zeker weet dat het een handig boekje is, is er natuurlijk helemaal geen beletsel (de prijs van nog  geen tientje was het al niet) meer om de illegale download legaal te maken. Dat heb ik dus gedaan en ik moet zeggen: het legaal downloaden is nog simpeler dan het illegaal downloaden.

Maar nu ik het boekje legaal in mijn bezit heb ma g ik er ook reclame voor maken. Hierbij dus: Wiebe de Jager – zelf Ebooks uitgeven, Uitgeverij Eburon Delft, ISBN 978-90-5972-394-8, inderdaad een praktijkgids voor auteurs en uitgevers. En hier te downloaden: zelf_ebooks_uitgeven (wel de Ebookversie bestellen natuurlijk).

PS: nu u hier toch bent, bekijk ook eens mijn boeken  ‘fantastische liefdesverhalen’ en de kinderboekjes ‘de Kamper treintjes’ (dit zijn gratis Ebooks), maak kennis met ‘De Tovenaar’ (op papier te bestellen en als Ebook te downloaden) of lees de voorpublicatie van ‘De Ziener’.
Het Ebook ‘De Tovenaar’ is niet gratis, maar u bepaalt zelf wat u betaalt en u hoeft dat pas te doen nadat u het boek gelezen hebt.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar De Jagers ‘zelf Ebooks uitgeven’ nuttige naslag

  1. Pingback: 31 augustus de Jagers 'zelf Ebooks uitgeven' nuttige naslag ... | E-books en E-readers | Scoop.it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *