Nieuw verkoopmodel voor Anthune

Het verkoopmodel van Anthune is aangepast. Kon je voorheen boeken van Anthune downloaden en na lezing betalen wat je er voor over had, nu mag je gewoon vooraf betalen en dan downloaden via onder andere  Xinxii en iTunes.
Waarom deze verandering?
Allereerst omdat het nu mogelijk is te verkopen via kanalen als Xinxii en iTunes. Daarmee kan ik iedereen die Ebooks leest, bedienen. Verder omdat het daarmee mogelijk is de verkoop beter in de gaten te houden, daarnaast omdat ik via Xinxii en iTunes meer potentiële lezers benader dan nu waar ik het alleen moet hebben van de – overigens zeer gewaardeerde – bezoekers van deze site en tenslotte, omdat ondanks alle downloads er weinig inkomsten tegenover stonden. Het leverde wel PR op – en dat is mooi – maar ik stel ook wel enige vergoeding op prijs.
Ik denk dat het zo ook wel duidelijker is naar de lezer, nu mag die €4,99 betalen, weet meteen waar hij of zij aan toe is en wordt nu ook niet meer uit de slaap gehouden door de vraag of hij of zij niet teveel of te weinig heeft betaald.
Overigens: iedereen die wel gedownload heeft, mijn boeken gelezen en er van genoten heeft, maar nog niets heeft overgemaakt: in mijn definitie is dat te weinig. 😉

P.S.: Genoten van mijn boeken? Plaats op Xinxii (kan pas nadat je daar een boek hebt gekocht) of op iTunes een recensie. Ik zou het op prijs stellen.

Clement Roorda, schrijver / uitgever

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *