’0ntwaken’ nu ook op iTtunes

Ik had aan mijn bundel ‘fantastische liefdesverhalen’ het nieuwe verhaal ‘Ontwaken’ toegevoegd. De versie was meteen al te downloaden via Smashwords of Xinxii maar dat kan nu ook via iTunes. De financiele schade voor downloaden is €0,99, dus da’s te overzien.

De juryrapporten over ontwaken: ‘Ontwaken is een goed verhaal, geschreven in een lekkere stijl. Prettig leesbaar en verrassend. De vorm is leuk, twee verhalen door elkaar heen geweven, waarbij de lezer langzaam snapt wat de samenhang is. Ik houd van dit soort verhalen.’ En: ‘Erg leuk om de mindsquaretechnologie als uitgangspunt te nemen, deze nog een stapje verder te  ontwikkelen en te zien wat er gebeurt als alleen commerciële belangen aan de haal gaan met een in eerste instantie prima idee.’ ‘De plot is simpel en rechttoe rechtaan en het einde, met een duivels laatste zinnetje, bevredigend. De cursieve gedeeltes geven een emotionele invulling aan de harde en zakelijke insteek van de verteller. De opbouw, met twee verhalen die goed met elkaar verweven zijn en aan het einde samenkomen, is prima.’

Dus neerladen die bundel zodat die zijn eerste plaats nog lang prolongeert!

iTunes korte verhalen top 3

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *