www.anthune.nl goed ontvangen

Spannend om af te wachten hoe de nieuwe site en de mogelijkheid om de Tovenaar te kunnen downloaden ontvangen wordt. Sowieso, wordt de nieuwe site opgemerkt, staat er geen knoeperd van een taalfout in de eerste zin, gaat het downloaden goed?
Maar het viel alles mee, veel bezoekers op de site (aantal downloads weet ik nog niet), en zelfs weer een paar papieren tovenaars verkocht.
Hier een overzicht van een aantal reacties:

 • Judy of FF leesclub: Ik vind dit een erg goed initiatief. Ik heb je website bezocht en ik ga het boek zeker downloaden. ik ben wel benieuwd wat ik nu van “De Tovenaar” ga vinden.
 • Yeti op FF leesclub: Heb je boek nog niet gelezen maar zal het zeker downloaden zodra ik een Ereader heb. Ik vind ’t een héél sympathiek idee .
 • Maaike op FF leesclub: Wat een leuk initiatief Clement.
 • ChAweh op FF leesclub: Jouw instelling mag ik wel. Excuseer me terwijl ik een papieren versie bestel.
 • Egwene op FF leesclub: Clement, wanneer komt De ziener uit? Ik kan het nergens vinden. En dan wil ik ook de papieren versie! Met handtekening!
 • Ysgrublaidd op Aeon: Erg mooie actie van u zeg. En er zijn vast al wel wat leden die met een e-reader zitten en dit boek op deze manier willen lezen.
 • Schlimazlnik op Pure Fantasy: Conclusie: Puik stukje werk van die Roorda. Misschien kan hij nu zijn tijd gaan steken in het afronden van de serie.
  Het “geen DRM” is interessant, daarmee wordt het makkelijker om e-Books eerlijk cadeau te doen (ik download, ik betaal, en geef de download cadeau aan 1 ander; met beveiligde e-Books lukt dat niet. Bol.com adviseert cadeaubonnen).
 • Carla op hyves: ik ga kijken of ik hem (= De Tovenaar) via de bieb kan bestellen.
 • George op Ereaders.nl: Op zich best wel een goeie actie.
 • Wiebe de Jager op twitter: @clementro dankjewel! Geweldige blog.

Kortom, die zijn binnen!
Nu het vervolg. Ik neem mij voor om regelmatig te bloggen, De Ziener als Ebook uit te geven, weer hard aan de studie te gaan en ook nog thuis gezellig aanwezig te zijn.
Ik meen iets gehoord te hebben over het einde van de vakantie …?

PS: nu u hier toch bent, bekijk ook eens mijn boeken ‘fantastische liefdesverhalen’ en de kinderboekjes ‘de Kamper treintjes’ (dit zijn gratis Ebooks), maak kennis met ‘De Tovenaar’ (op papier te bestellen en als Ebook te downloaden) of lees de voorpublicatie van ‘De Ziener’.
Het Ebook ‘De Tovenaar’ is niet gratis, maar u bepaalt zelf wat u betaalt en u hoeft dat pas te doen nadat u het boek gelezen hebt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *