Smashwords

Ik heb nu al mijn boeken ook Smashwords te koop aangeboden. In het begin even prutsen, maar eenmaal het kunstje door, is het de meest makkelijke manier van Ebooks maken die ik ken. En extra leuk, zowel in Epub, mobipocket als in PDF formaat! Kortom, ik ben verkocht, nu mijn boeken nog.
Mijn nieuwste boek, Fantastische liefdesverhalen, is een bundel van mijn korte verhalen, 7 stuks om precies te zijn. De meesten zijn eerder gepubliceerd in Pure Fantasy / Pure Thrillers of als onderdeel van mijn romans, maar ‘Eindeloos bewustzijn’ is nooit eerder gepubliceerd.
Ik heb er voor gekozen om mijn verhalen als 1 bundel uit te brengen, en niet om de verhalen los uit te brengen. Het scheelt mij werk, en het lijkt mij voor de lezer handiger. Komen er in de toekomst nieuwe verhalen bij, dan zal ik een update uitgeven

Een link naar mijn pagina op Smashwords: Profielpagina Clement  Roorda

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *