De Tovenaar en de Ziener op steeds meer plekken te koop.

De Tovenaar en de Ziener zijn op steeds meer plekken te koop. Je kunt die boeken nu downloaden via Xinxii, Smashwords, iTunes en Amazon. Om dit te vieren de volgende actie: de eerste twintig mensen die een positieve recensie op een van de genoemde sites plaatsen, krijgen de pocketversie van ‘de Tovenaar’ thuis gestuurd (in Nederland zonder portokosten, voor de overigen even overleg).
Kijk, dat is nog eens een aanbieding, je koopt een Ebook en je krijgt er zo’n ouderwetsch papieren boek bij.
Hoe dit te doen? Simpel, koop een Ebook, plaats een positieve review, mail mij je adres, en ‘de Tovenaar’ (288 pagina’s) wordt per omgaande via ons aller KPN naar je toegestuurd. Kan niet mooier toch?

PS: nu u hier toch bent, bekijk ook eens mijn Eboeken ´De Tovenaar´, ´de Ziener´ en ‘Fantastische Liefdesverhalen’ of blader door de kinderboekjes ‘de Kamper treintjes’ (dit zijn gratis Ebooks). De Tovenaar is hier te bestellen als papieren boek, links naar waar u ‘de Tovenaar’ en ‘de Ziener’ en ´fantastische Liefdesverhalen´ (de laatste 2 alleen uitgegeven als Ebook) kunt downloaden, zijn hier te vinden.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *