Een week na Castlefest

Lisse-20130803-00013Castlefest zit er weer op. Met dank aan Alex de Jong, die in de boekenmarkt voor mij een plekje vrij maakte, kan ik terugkijken op een heel leuk weekend. Ik was al een paar jaar niet meer op zo’n evenement geweest en ik was daardoor de positieve sfeer, de aardige mensen en de prachtige uitdossingen al weer bijna vergeten. Maar even rond lopen en je zet er weer helemaal in. Nu zat het weer dit weekend ook wel erg mee. Als ik ’s avonds over het terrein naar de uitgang liep en zoveel mensen op het gras zag liggen, kinderen zag spelen, het heerlijke eten dat her en der gemaakt werd rook, dan  genoot ik.  Gemoedelijk, sfeervol, vriendelijk, zomer, dat zijn dan begrippen die bij mij naar boven kwamen.

Maar dat niet alleen, het zelf weer eens boeken verkopen, aan de praat raken met lezers, reacties krijgen van mensen die mijn boeken al gelezen hadden: Leuk. En het bijpraten met collega’s als onder andere Tisca Pescar, Birgit Berg, Bianca Mastenbroek, Rik Raven, Thomas Oldenheuvelt, Adrian Stone, Rene Hazenbroek, Theo Barkel, Friso Brinxma en Harald Timmer: erg gezellig.

En als afsluiter ook nog de goede verkopen, zo goed zelfs dat mijn voorraad boeken zo geslonken is dat de Castlefest en facebook acties weer zijn gestopt. De prijs is weer gewoon een tientje (Ebook 4,99).

PS1: al zit ik er niet zo op te wachten (’t kan namelijk financieel niet uit en ’t is  veel; werk) , maar ik heb zelfs een papieren versie van de Ziener verkocht. Want al promoot ik het ebook wel, niet iedereen is enthousiast over digitaal lezen

Ps2:Wat ook zo leuk is aan Castlefest: een stuk of 10 ebooks verkocht, sommigen betaalden vooraf, anderen zullen dat achteraf doen, iedereen liet het e-mailadres achter, en 2 dagen later heb ik de boeken opgestuurd. Mooi uitgaan van vertrouwen, dat maakt de wereld een stuk leuker en simpeler.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *