DE MAIL: Beste Clement,

Allereerst mijn complimenten voor het boek “De tovenaar”.  … Ik heb het bijna in één ruk uitgelezen. Ik was verrast over de vlotte schrijfstijl, over het originele concept en de manier waarop de personages worden neergezet. …

Nu mijn vraag: graag zou ik deel 2, de Ziener, ook willen lezen. Kan ik deze direct bij jou bestellen? Zo ja, wat is de prijs van het boek inclusief verzendkosten?

Met vriendelijke groet,

Martijn

HET ANTWOORD: Beste Martijn,

Dank je wel voor je lof, geweldig om dit te lezen. Het bericht op jullie Facebookpagina is ook helemaal top!

Wat betreft deel 2, ik durf het bijna niet te zeggen tegen een boekhandelaar, maar dat is alleen uit als E-book en het is bij mij te bestellen. In uitzonderingssituaties maak ik nog wel  eens een print op A4 format van manuscript, maar dat doe ik liever niet want financieel kan het eigenlijk niet uit en het is gewoon erg duur. Echter als je dat per se wil, kan het wel. Maar lees je E-books, dan kan ik je het boek mailen. Het kost dan €4,99 (inclusief verzendkosten

HET RESULTAAT: Weer een lezer blij gemaakt met een mooi E-book

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *