‘De Ziener’ nu ook beschikbaar als paperback.

Vanaf 11 februari 2017 is ‘de Ziener’ ook verkrijgbaar als paperback. Dit doe ik via Amazon. Daar kun je een e-book (de Ziener is al heel lang beschikbaar als e-book a €4,99) ook kopen als paperback. Ik moest daarvoor wel het nodige in de backoffice regelen, maar het is gelukt. Ik heb zelf een proefexemplaar besteld en ik vind het er zeer mooi uitzien. De kwaliteit van het boek is goed (het boek valt niet uit elkaar of zo). En het verhaal is en blijft of het nu een P-boek of een E-book is natuurlijk goed!

Ik vind het wel een onvoorstelbaar idee: je bestelt een boek bij Amazon, Amazon laat vervolgens het boek printen in Polen en 5 dagen later krijg je voor €10,70 het boek thuisgestuurd.

De link om ‘de Ziener’ te bestellen: www.amazon.de (zoekterm ‘de Ziener’, ‘de Tovenaar’, ‘Anthune’ of ‘Clement Roorda’). Voor hen die het lastig vinden om bij Amazon.de ‘de Ziener’ te bestellen, kunnen ‘de Ziener’ (of mijn andere boeken) ook bij mij bestellen voor hetzelfde bedrag, alleen is de levertijd dan natuurlijk iets langer.

Voor lezers buiten Nederland moet ik dan helaas wel portokosten in rekening brengen, dus voor hen is het echt goedkoper en snellen om ‘de Ziener’ rechtstreeks bij Amazon te bestellen. Dus, wil je niet aan het e-book, maar wel ‘de Ziener’ lezen: er is nu een alternatief!

ISBN de Ziener paperback 978-1520339702,

ISBN E-book: 978-90-809559-3-6

Meer informatie (onder andere de eerste hoofdstukken) op deze site of op de facebookpagina van Anthune.

 

de ziener paperback klein

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *